SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | PR | Forró téma a tartalommarketingben

Bravos: Forró téma a tartalommarketingben
Országos | 2016-08-26 22:10 | Sakkom Interaktív

A Bravos kávét forgalmazó Mocca Negra Zrt. útnak indította az ineedcoffee.hu weboldalt, mely a kávézás szerelmeseit szólítja meg folyamatosan bővülő ismeretterjesztő, szórakoztató és tanácsadó tartalmaival.

A koncepcióért és menedzsmentért a SAKKOM Interaktív, míg a dizájnért az Admagic felelt.

A Bravos 2015-ben indította útjára a fiatalokat megszólító I need coffee imázskampányt. Az eddig főképp tévés, rádiós és outdoor hirdetésekben megjelenő üzenet köré most önálló weboldal készült, mely a tartalommarketing lehetőségeit aknázza ki. Az ineedcoffe.hu célja, hogy a kávézás témakörét széleskörűen bemutatva informatív és egyben szórakoztató módon nyújtson hasznos információkat a kávéimádóknak. "Az ötlet és a tartalommarketing koncepció is hamar elnyerte a tetszésünket, hiszen ebben az évben a fő célunk a fiatalok megszólítása. Erre kiváló platformot nyújt az új oldalunk" - árulta el Csóka Gyula, a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója. Az ismeretterjesztő és praktikus tanácsokat adó cikkek mellett a Hírességek és a kávé rovat interjúsorozata által hónapról hónapra beleshetünk egy híres ember kávézási rituáléjába is.

"Az ineedcoffee.hu felépítése során arra törekedtünk, hogy az ide felkerülő tartalmak minél jobban tükrözzék a kávézás iránt érdeklődő fiatalok igényeit, ezért már a tervezés fázisába bevontunk a Bravos Facebook-rajongóit" - tette hozzá Szlávecz Boglárka, a SAKKOM senior kommunikációs tanácsadója. Az oldal dizájnjáért az Admagic Kommunikációs Kft., míg a tartalommarketing koncepcióért, a webfejlesztésért és a tartalomgenerálásért a SAKKOM Interaktív felelt.