SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | DM/Promóció | Szimbolikus ékszer Magyarországnak a 10 éves PANDORA-tól

PANDORA: Szimbolikus ékszer Magyarországnak a 10 éves PANDORA-tól
Országos | 2011-02-17 | provisionagency

2000-ben szabadalmaztatta kreatív karkötő koncepcióját a Magyarországon is népszerű dán PANDORA ékszermárka,

A "charm karkötő" bevezetésével vált a világ 3. legnagyobb ékszermárkájává.
Simon Zsuzsa, a PANDORA Ékszer Magyarország Kft. ügyvezetője elmondta: "A Karkötő Ünnepe alkalmából az érzéseket, gondolatokat, és a fontos pillanatokat kifejező PANDORA minden ország számára, ahol jelen van, egy szimbolikus karkötőt ajándékoz. A magyar karkötő megörökíti az Alföld és a Balaton világhírű tájegységeinek sajátosságait, és az itt megélt romantikus történetek megannyi emlékét."

A közel 50 országban, 10 000 üzletben kapható PANDORA világszerte a nők leggyakrabban választott ékszermárkája. A PANDORA itthon hat budapesti üzletben és hét nagyvárosban megtalálható; 2011-ben megvalósuló romániai terjeszkedését a magyarországi ügyvezetés irányítása alatt, két márkabolt megnyitásával tervezi.

Több mint 600 féle drágakő díszítésű ezüst, arany és muranói üveg PANDORA charm áll a modern nő rendelkezésére ahhoz, hogy egyedi ékszertervezéssel kifejezze egyéniségét, és megörökítse életének fontos pillanatait.

A charm karkötő születésnapja alkalmából 2011. március 5-7-ig a PANDORA minden üzletében egyedülálló akcióval várja meglévő és új partnereit.