SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Rendezvény | Jól teljesítettek az agrárkiállítások

MTI: Jól teljesítettek az agrárkiállítások
Budapest | 2014-02-03 15:49 | MTI

Az előzetes adatok szerint több mint negyvenezer látogató kereste fel a hétvégén zárult mezőgazdasági kiállításokat a Hungexpo Budapesti Várközpontban - tájékoztatta a Hungexpo Zrt. hétfőn az MTI-t.

A társaság közleménye szerint az AGROmashEXPO, az AgrárgépShow, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet szakkiállításon összesen 270 kiállító 36 ezer négyzetméteren mutatkozott be. Az AGROmashEXPO-AgrárgépShow-on a hazai gépforgalmazók állították ki kínálatukat. A bemutatót hét pavilonban, és mintegy háromezer négyzetméter szabad területen tartották.

Társkiállításként az idén is a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei), valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítást rendezték meg. A mezőgazdasági gépkiállításon jelentős üzleti forgalom is zajlott, több száz millió forintos értékben keltek el erőgépek és különböző, más földművelési eszközök.

A régió legjelentősebb agrárkiállítása legközelebb egy év múlva nyitja meg kapuit. A Hungexpo Budapesti Vásárközpont következő programja február 13-16. között a FeHoVa és a Budapest Boat Show kiállítás lesz - tartalmazza a közlemény.