SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Outdoor/indoor | Egyedi ambient megjelenés a Prisma Digitaltól


HG PRISMA: Egyedi ambient megjelenés a Prisma Digitaltól
2016-02-29 17:34 | network360



Rendhagyó eszközt tervezett a Prisma Digital a Hungexpo számára.

A napokban több fontos rendezvény házigazdája és szervezője volt a Hungexpo, hiszen február 18. és 21. között zajlott le a FeHoVa ( Fegyver, Horgászat, Vadászat Kiállítás), valamint a rendezvény nyitónapján a Bocuse d'Or magyarországi döntője is. Annak érdekében, hogy a látogatók is bepillantást nyerhessenek a gasztronómiai csúcsrendezvény kulisszatitkaiba, a Hungexpo egy különleges ambient eszköz megtervezésére kérte fel a Prisma Digital csapatát. Így a FeHoVa résztvevői egy 3,5x1,6 méter nagyságú asztalra kivetítve tekinthették meg, hogy egy profi séf miként készít el egy háromfogásos menüt az előkészítéstől a sütésen-főzésen keresztül a tálalásig.

A videomapping technológiát használó vetítés érdekessége, hogy egyes filmrészletek az asztalra helyezett valódi konyhai eszközökön, például tányérokban, vágódeszkán láthatók. "A vetítésen 20 videóból álló anyagot láthatnak egyszerre a nézők" - árulta el Ádám György, a film rendezője. "A főzési fázisokat egy nap alatt vettünk fel, de ennél természetesen sokkal több időt vett igénybe a forgatás és vetítés megtervezése, majd az utómunka." A videón a Gerbeaud tehetséges ifjú szakácsnője Tóth Ágnes készített el egy háromfogásos menüt ugyanazokból a hazai alapanyagokból - kecsege és szarvasborjú -, amelyeket a Bocuse d'Or európai döntőjén is használni fognak a versenyzők. A videó különlegessége abban rejlik, hogy az asztal mellé álló látogató a séf szemszögéből követhették végig a főzési folyamatokat egészen a készételig és a tálalásig, minta maguk is a konyhában tartózkodtak volna az ételkészítés idején. A gasztronómiai események üde színfoltja lehet az asztalra vetített videó.

A Hungexpo elkötelezett a magyar gasztronómia fejlődése mellett, tagja a Magyar Bocuse d'Or Akadémiának és ebben a témakörben szervezi a következő nagyszabású eseményt, az élelmiszer vendéglátás és sütőipar legnagyobb szakmai kiállítását, a SIRHA Budapestet, ahol májusban a Bocuse d'Or európai döntőjét is tartják majd.








TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL







-tól   -ig
Internet  |  Légi ipar  |  Gazdasági Jog  |  Karrier  |  Gyógyszeripar  |  Hirdető/márka  |  Ügynökség  |  Kutatás  |  Mobil  |  E-biznisz  |  Kereskedelem  |  Logisztika  |  DM/Promóció  |  Design  |  Rendezvény  |  Felelősség  |  PR  |  Pénzügy  |  Konferencia  |  Kultúra  |  Oktatás  |  Pályázati projekt  |  Üzlet  |  Környezet  |  Támogatás  |  Digitalizáció  |  Energia  |  Technológia  |  Statisztika  |  Építőipar  |  Élelmiszeripar  |  Mezőgazdaság  |  Ingatlan  |  Egyéb  |  Outdoor/indoor  |  Idegenforgalom  |  Szponzoráció  |  Média  |  Járműipar  |  Tőzsde  | 

TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes!